Vad vänner finns för...

Vänner finns för att trösta dig när du är ledsen
Knuffa dig när du behöver
Och hjälpa dig skratta

Vänner är de som hjälper dig att andas, när du kvävs
Räcker dig en hand
Och ett leende

Genom tårar finner man vad som är äkta
Under odräglighet hittar man kärlek
Genom prövningar stärks man

Tillsammans med sina vänner.

De jag har, är mitt allt

Sommarhetta och vinterkyla

Oavsett om det är varmt eller kallt så gnäller svenskarna. Jag hör själv till gnällkategorin som ibland kan gå in så mycket i mitt eget beklagande att jag glömmer borta att fråga hur andra mår.
Innan jag fick barn till exempel, gnällde jag extremt mycket över att jag inte hade några. Nu gnäller jag istället om hur lite jag får sova. 

Jag startade denna blogg och gnällde ganska mycket över vikten jag hade kvar sedan graviditeten. Nu, tack vare ett fantastiskt stöd från min syster, min familj,  mina bästa vänner, en fantastisk sjukgymnast och en grym läkare mår jag mycket bättre, jag har tappat allt och är starkare än någonsin. Hur?
Genom avslappning och mindfulness.
Det visade sig nämligen att jag höll på att braka ihop. Totalt.

Nu är jag så otroligt tacksam för de människor som hjälpt mig att hitta mig själv igen. Så tacksam att jag skulle kunna mörda för dem. Ändå sitter jag och gnäller över att sjukgymnasten tvingar mig att träna nu, efter fyra månaders massage och avslappning. Idag försökte hon slå i mig att träning var som godis för kroppen. Kunde inte annat än skratta. Trots att hon är så fantastisk.

Idag ska jag chatta med fantastiska Tove i Barcelone. I miss her like crazy! Hoppas hon är på att träffa mig ochh dricka vin direkt när hon kommer hem. För jag har aldrig känt mig så accepterad för den jag är som jag gör med henne.

Maria, henne vill jag ha hem från Shanghai, för vi har besläktade själar. Omständigheter har format oss olika men vi fungerar på samma sätt. Maria. Kom hem. Bo hos mig!

Älskade zyster med ett hjärta av guld, allt du gör är rätt!

Så... Färdighyllat?
Nej, tack alla älskade för att ni lever, andas och finns till!                              

RSS 2.0